dimarts, 25 de gener del 2011

Carxofa a la "brasa" (estil restaurant)

Bona nit a tothom!

Avui us presento una altra recepta especial. Una recepta molt senzilla i gustosa que serà ideal per acompanyar els vostres plats principals:

Carxofa a la "brasa" (estil restaurant)

Així doncs, us presento com molts restaurants i braseries són capaços de preparar-vos en poc més de 10 minuts unes carxofes a la brasa i a sobre, sense tenir ni brases ni foc! Veiem-ho doncs!








1. El primer pas és tallar el tronc.








2. El següent pas és posar és netejar les carxofes. Mentre estan sota l'aigua les obrim per dalt, així també és netegen per dintre. Un cop acabat, ho posem en un plat o recipient adequat.



3. Després hi posem sal, prebre i oli (importantíssim aquest ordre!).








4. I ara el més important: Ho posem a la brasa!!! Ui no! Que no en tenim! Doncs.... si! Això! 10 minuts a potència màxima al microones!










5. I aquí ve el resultat si és per menjar-ho vosaltres

RESULTAT 1


Ara bé, si el que voleu es vacilar als col·legues perquè es creguin que de veritat les heu cuinat a la brasa, haurem de continuar amb els següents passos:

6. Posem la carxofa a una paella o a una plancha a coure (sense posar oli ni res).








7. Un cop es comenci a cremar per sota la traiem.


8. I ja està! Unes delcioses carxofes a la brasa llestes!

RESULTAT


VALORACIÓ PERSONAL

Són realment delicioses. M'encanten i la olor que us deixarà a la cuina us farà babejar de gana.

VALORACIÓ DE LA MEVA PARELLA

Crec que és la primera vegada que coincidim plenament!!! Ueueueu! Un dia sí, l'altre també li tinc que cuinar. Així que ja us podeu imaginar lo bones i saludables que són! Cesc 10 points!

Fins demà amics! demà us explicaré un consell molt útil a l'hora de cuinar arròs!


2 comentaris:

  1. Hola!!!, gràcies per venir a la meva cuina, la teva mare ja pot estar tranquila que menjes bé.... molt be diria jo i a més el pas a pas esta molt be.
    Bon cap de setmana
    una abraçada

    ResponElimina
  2. Gracies Neus!!! Es que si no poso el pas a pas no es creu que ho hagi fet jo!!! jeje
    Una abraçada i gracies un altre cop! :)

    ResponElimina