dilluns, 14 de febrer del 2011

Pebrot amb formatge i salsitxa al forn

Per celebrar Sant Valentí us penjaré una recepta que m'acaba d'enviar el Romà. El noi està tan enamorat de la web que ha decidit enviar-nos avui aquest plat.

Com que ens ha facilitat tant la recepta escrita com les fotos, ho publicaré tal com m’ho ha enviat i afegint en cursiva les meves impressions.
Pebrot amb formatge i salsitxa al forn

Avui tenim una recepta senzilla i que no requereix molta atenció, ideal per fer mentre et dutxes després de sortir a córrer o de venir d’un partit de futbol. (Vaja, l’aliment dels campions, no??)

1. Primer de tot posarem el forn a 180º i en una safata de vidre hi posarem la salsitxa amb un raig de vi blanc.







2. Ara podrem anar-nos a dutxar (gràcies! Ja començava a fer oloreta!) o fer el que vulguem mentre es cou (si si dutxar-me ja està bé!). Ho deixarem 20 minuts fins que veiem que la salsitxa comença a canviar de color i la girarem. A mi sempre em queda crua per sota, però si veieu que ja està feta pels 2 costats ja la podreu treure (I te la menges crua??????).

3. Mentre la salsitxa està al forn rentarem els pebrots i els hi traurem les llavors.







4. Un cop la salsitxa ja està feta, traurem la safata del forn vigilant de no cremar-nos (sobretot! Perquè les cremades amb vidre són molt fotudes!). Hi afegirem els pebrots i a dintre hi posarem les salsitxes (tallant-les si fos necessari).  Per sobre hi posarem el formatge.







5. Ho tornarem a posar al forn i esperarem a que el pebrot estigui al nostre gust. A mi personalment m’agrada que quedi mig cruet i cruixent (Romà, tu t’ho menges tot cru????).
Nota: Vigileu que la salsitxa quedi bastant feta el primer cop, ja que el pebrot es fa molt ràpid i el formatge es pot cremar (Però no hem quedat que te la menjaves crua???).

Bon profit (gràcies!)

RESULTAT
VALORACIÓ PERSONAL

Un cop més el Romà ens impressiona amb les seves receptes. M’agrada que utilitzi el pebrot, doncs a casa ens agrada molt i molta gent que conec no li agrada. Definitivament provaré fe fer aquesta recepta a veure quin gust té!

VALORACIÓ DE LA MEVA PARELLA

Tenint en conte que el pebrot li encanta crec que li pot agradar. Això si, canviant la salsitxa catalana per una de polonesa. No tot podia ser perfecte, no? Tot i així avui si que has superat aquesta prova tant difícil. Felicitats!

INGREDIENTS (per a 2 persones)
- 1 salsitxa
- 3 pebrots grans (tant vermells com verds)
- Formatge per fondre, el que vulgueu, Tranxetes NO!
- Vi blanc

5 comentaris:

  1. Hola,
    No se quin gust té, per que no la coneixia..`però sense dubte ha d'estar molt bona! Felicitats al cuiner!!!

    ResponElimina
  2. Sen`s dubte una idea molt bona... la tindrem en conte...
    una salutació

    ResponElimina
  3. Romà t'estàs sortint! Doncs quan publiqui la recepta de galetes que m'ha enviat flipareu :D

    ResponElimina
  4. Ets un cabron amb els comentaris ¬¬.

    No haze falta dezir nada más.

    ResponElimina
  5. jaja perdó! És per posar-hi un toc d'humor! :)

    La veritat és que t'estàs sortint. Les teves llenties surten les primeres al ranking al google, i els pebrots reben felicitacions d'altres blogs. A més a les estadístiques del blog les dos receptes estan molt amunt!

    Sicnerament et tinc que donar les gracies per les teves col·laboracions!

    ResponElimina